Aktiviteter

Här presenterar vi samarbetspartners och kringservice i närområdet till Lövudden Strand - Hotell och Konferens.

Aktiviteter & Kringservice

I närområdet till Lövudden Strand finns fullt av aktiviteter att ta del av. Oavsett om du är ute efter ett actionäventyr, en golfrunda eller bara vill känna sanden mellan tårna så finns här allt du behöver för att trivas. 

SJÖEVENT – UPPLEVELSEPAKET

Nytt Upplevelsepaket tillsammans med Sjöevent i Västerås

Är ni ett mindre sällskap kan ni boka en båttur med Sjöevents båt Ester som har 9 platser, med plats inne i hytten men även i fören. Bogrampen går att fälla för smidig av- och påstigning.

Boka mat att ta med vid ert event på Lövudden Strand Hotell & Konferens för en trevlig båttur på Mälaren, där Ester stannar till på en brygga för att njuta av medhavd mat.

För mer information, mejla oss på info@lovuddenstrand.se eller ring tel: 021–185230

Sjöevent i Västerås - Båten Ester

FULLERÖ GOLFKLUBB

Fullerö Golfklubb – roligt, enkelt och öppet!

– Deras anläggning ligger bara fyra km från oss på Lövudden Strand Hotell och Konferens.

Fullerö GK är en hemtrevlig klubb med en 18-hålsbana, en korthålsbana, ett stort träningsområde, restaurang, klubbhus, två padelbanor och mycket annat.

https://www.fullerogk.se/bana/

https://www.fullerogk.se/bana/banguide/

Golfen

18-hålsbanan är en utmanande och omväxlande park- och skogsbana. De har även en 9-håls närspelsbana som är perfekt för nybörjare att träna grunderna på. Den används även till footgolf och Golfäventyret för de yngre golfarna. Dessutom har de ett fint klubbhusområde med flera puttinggreener, chippinggreener, övningsgreener för pitchar och wedgar samt en range med infravärme, tak, bunker och belysning.

Träningen

Deras pro Roger Sundin ansvarar för träningen, lektioner och annan träningsverksamhet på klubben.

Om klubben

De har i dag cirka 1300 medlemmar i blandade åldrar. Det är svårt att nämna allt som gör Fullerö till en bra hemmaklubb, men förutom de fina spel- och träningsmöjligheterna är nog det öppna klimatet, den sociala gemenskapen och den starka klubbkänslan några av anledningarna. Fullerö har bland annat blivit utsedd både till Årets Golfklubb och Årets Ungdomsklubb.

Medlemsformer

Fullerö Golfklubb har många alternativ för medlemskap; fullbetalande, familjemedlemskap etc. Tack vare avtal med Torshälla GK och Arboga GK kan deras medlemmar spela utan Greenfee även där. Vill du bli medlem? Kontakta kansliet 021–50262 eller kontakta-oss@fullerogk.se om det är något du undrar över eller om du vill veta mer om hur du gör för att bli medlem.

MÄLARGYMMET

MälarGymmet - maskinparken inomhus

Gymträning med maskiner både inomhus och utomhus

För dig som vill Gym-träna finns MälarGymmet i Lövudden Strands lokaler. Deras Gym-lokaler är på 205 kvm och har ett fint läge med 5 meter ned till Mälarens strandkant. Du kan träna året runt både inomhus och utomhus under tak på deras stora maskinpark. Utomhusdelen är 110 kvm stor och ligger under tak.

Utrustning för såväl nybörjare som elit

  • Garanterat frisk Mälarluft på utomhusgymmet
  • Kvalitetsmaskiner
  • Generösa öppettider

Som gäst hos Lövudden Strand tränar du till ett rabatterat pris hos MälarGymmet. Fråga efter offert när du bokar ditt rum. Priset styrs av hur ofta du vill träna, hur länge du ska stanna samt om du vill delta i gruppträning.

MälarGymmets löpband inomhus

Välkommen!

Öppettider i receptionen:

Måndag-Fredag: 09.00 -16.00

Hotell & Konferens

Vi erbjuder ett naturnära boende och longstay
samt skräddarsydda konferens- & festpaket.

Logga vit - Lövudden strand

Kontakt

Telefon

021 – 18 52 30

Mail

info@lovuddenstrand.se

Adress

Lövudden 6
725 91 Västerås