Aktiviteter

Här presenterar vi samarbetspartners och kringservice i närområdet till Lövudden Strand - Hotell och Konferens.

Aktiviteter & Kringservice

I närområdet till Lövudden Strand finns fullt av aktiviteter att ta del av. Oavsett om du är ute efter ett actionäventyr, en golfrunda eller bara vill känna sanden mellan tårna så finns här allt du behöver för att trivas. 

Sjöevent – upplevelsepaket

Nytt upplevelsepaket tillsammans med Sjöevent i Västerås

Är ni ett mindre sällskap kan ni boka en båttur med Sjöevents båt Ester som har 9 platser, med plats inne i hytten men även i fören. Bogrampen går att fälla för smidig av- och påstigning.

Boka mat att ta med vid ert event på Lövudden Strand Hotell & Konferens för en trevlig båttur på Mälaren, där Ester stannar till på en brygga för att njuta av medhavd mat.

För mer information, mejla oss på info@lovuddenstrand.se eller ring tel: 021–185230

Sjöevent i Västerås - Båten Ester

Fullerö Golfklubb

Fullerö Golfklubb – roligt, enkelt och öppet!

– Deras anläggning ligger bara fyra km från oss på Lövudden Strand Hotell och Konferens.

Fullerö GK är en hemtrevlig klubb med en 18-hålsbana, en korthålsbana, ett stort träningsområde, restaurang, klubbhus, två padelbanor och mycket annat.

https://www.fullerogk.se/bana/

https://www.fullerogk.se/bana/banguide/

Golfen

18-hålsbanan är en utmanande och omväxlande park- och skogsbana. De har även en 9-håls närspelsbana som är perfekt för nybörjare att träna grunderna på. Den används även till footgolf och Golfäventyret för de yngre golfarna. Dessutom har de ett fint klubbhusområde med flera puttinggreener, chippinggreener, övningsgreener för pitchar och wedgar samt en range med infravärme, tak, bunker och belysning.

Träningen

Deras pro Roger Sundin ansvarar för träningen, lektioner och annan träningsverksamhet på klubben.

Om klubben

De har i dag cirka 1300 medlemmar i blandade åldrar. Det är svårt att nämna allt som gör Fullerö till en bra hemmaklubb, men förutom de fina spel- och träningsmöjligheterna är nog det öppna klimatet, den sociala gemenskapen och den starka klubbkänslan några av anledningarna. Fullerö har bland annat blivit utsedd både till Årets Golfklubb och Årets Ungdomsklubb.

Medlemsformer

Fullerö Golfklubb har många alternativ för medlemskap; fullbetalande, familjemedlemskap etc. Tack vare avtal med Torshälla GK och Arboga GK kan deras medlemmar spela utan Greenfee även där. Vill du bli medlem? Kontakta kansliet 021–50262 eller kontakta-oss@fullerogk.se om det är något du undrar över eller om du vill veta mer om hur du gör för att bli medlem.

Välkommen!

Öppettider i receptionen:

Måndag-Fredag: 09.00 -16.00

Hotell & Konferens

Vi erbjuder ett naturnära boende och longstay
samt skräddarsydda konferens- & festpaket.

Logga vit - Lövudden strand

Kontakt

Telefon

021 – 18 52 30

Mail

info@lovuddenstrand.se

Adress

Lövudden 6
725 91 Västerås